Suroviny:
200 g hladké mouky
100 g másla
4 vejce
špetka soli
Náplň:
300 ml mléka
100 g cukru krupice
1 sáček vanilkového pudinkového prášku
100 g másla
asi 200 g jahod

Postup přípravy:
1. Do kastrůlku nalijeme asi 250 ml vody, přidáme máslo, sůl a přivedeme k varu. Přisypeme mouku, snížíme teplotu a mícháme, odpalované těsto bude lepit, ale vařečkou ho nadzvedáváme a mícháme tak, aby se přestalo lepit. Nakonec vmícháme vejce.
2. Cukrářským sáčkem nastříkáme na vymaštěný plech větrníky a pečeme asi na 200°C, až se nafouknou a zrůžoví. Po vyndání z trouby propíchneme nožem, aby mohla unikat pára. Vychladlé větrníky rozkrojíme.
3. Z mléka, cukru a pudinku uvaříme hustý krém. Přetáhneme potravinářskou fólií, aby nevznikl škraloup. Po vychladnutí přidáme máslo. Krémem naplníme cukrářský sáček, nastříkáme na spodní část větrníku, poklademe nakrájenými jahodami a přiklopíme.