Suroviny:
Korpus:
Špaldová mouka 150g
Vejce 3 ks
Mléko 70 ml
Sladidlo ekvivalent 40g cukru
Kypřicí prášek 1 čl
Jedlá soda 1 čl
Krém:
Měkký tvaroh 400g
Řecký jogurt 400g
Protein 30g – příchuť Vanilka
Xantánová guma 5g – není nutné
Sladidlo ekvivalent 40g cukru
Želatina:
Jahody 300- 400g
Želatina v prášku 20g (2 balíčky)
Voda 500 ml

Postup přípravy:
1. Všechny ingredience na korpus smícháme dohromady a pečeme 25 minut na 170°C
2. Smícháme tvaroh s řeckým jogurtem a sladidlem. Přidáme xantanovou gumu nebo ztužovač a vyšleháme. Rozetřeme na vychlazený korpus
3. Dáme vychladit
4. Jahody nakrájíme na plátky a porozkládáme na tvarohovou vrstvu
5. Želé připravíme dle návodu spolu se 500 ml tekutiny. Želé nalijeme na jahody a necháme ztuhnout
6. Ozdobíme dle chuti